Ellinor 7vxl 51cm blå

SKU: YEM2975131

Lagerstatus: Out of stock

OBS! Cyklar endast för avhämtning i butik.


Elcykeln som skapar ”habegär” hos den designmedvetne. I sadeln på Ellinor tar du dig fram med stil. Designen på denna elcykel är klassisk med influenser från dansk och holländsk cykeltradition. Ramen är inte bara fin att se på, den ger dig en sittställning med bra koll på trafiken och du sitter skönt i den mjuka komfortsadeln med retrolook. Framtill har denna elcykel en pakethållare som ger cykeln både karaktär och praktisk funktion då du enkelt kan klicka på och ta av korgar och väskor. Ramens matta blå lack än nästan sammetslik i sin finish och matchas med guldfärgade ekrar och dekor. Med 250 w elmotor i framhjulet tar du dig fram snabbt utan större ansträngning, både mellan stadstrafikens rödljus och på lugna cykelbanor. Trots den moderna teknologin är Ellinor enkel att manövrera. Välj effektläge och trampa, så sköter det intelligenta systemet resten. På styret finns en LED-display där du ser effektläge och batteriets laddnivå. Ett 8,8 Ah batteri sitter integrerat i bakpakethållaren. Denna cykel kommer med skärmar, stöd, lås belysning, sju växlar, handbroms och fotbroms.

25% TILLBAKA MED ELCYKELPREMIEN
Elcykelbidraget riktar sig till dig som köpt en ny elcykel efter 20 september 2017 och motsvarar 25% av elcykelns kostnad.
Du som köpt elcykeln ansöker om Elcykelpremien hos Naturvårdsverket som har hand om ansökningarna samt utbetalningarna.
Ansökningsformuläret finns hos Naturvårdsverket, tänk på att spara kvittot för att kunna söka om premien. Läs mer om på http://www.naturvardsverket.se

GE DIN ELCYKEL KÄRLEK
Genom EGOING systemets serviceprogram CykELkärlek hålls din elcykel i topptrim. Vid tre månader får din elcykel en första service gratis och sedan servar våra duktiga elcykelspecialister gärna din elcykel en gång varje år eller efter 500 cyklade mil/100 laddningar av batteriet.

Vill du trygga upp din elcykelinvestering med 3 års garanti om något skulle inträffa? – Då behöver du serva din cykel hos en certifierad Monark elcykelspecialist – enligt vårt serviceprogram
16 495 :-